Football & Event Parking Service (FPS) is een particulier parkeerbedrijf gevestigd in Amsterdam Zuidoost. FPS creëert bewaakte, vrije en gereserveerde parkeerplaatsen voor evenementenbezoekers van de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en de Heineken Music Hall. De parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Amsterdam Arena en zijn direct verbonden met de rijkswegen A2/A9 en de ring A10.

FPS is een klantgerichte organisatie waarbij kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. FPS werkt nauw samen met de gemeente Amsterdam, Amsterdam Arena en andere instellingen om zo de bezoeker te kunnen voorzien van een optimale parkeerervaring. Het tarief voor evenementen bedraagt 12 euro. De looptijd naar de Amsterdam Arena bedraagt tussen de drie en zeven minuten.

FPS beschikt over gecertificeerde verkeersregelaars welke bij onze partner, Bureau Verkeersregelaar Nederland, in dienst zijn. Deze verkeersregelaars zijn landelijk inzetbaar, zowel op evenementdagen als op niet-evenementdagen. Heeft u na het lezen van de informatie op onze website nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.